MTL-klummen: Faglighed og etik - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Forkvinde for MTL - Musikterapeuternes Landsklub - fortæller om bestyrelsens fokuspunkter for deres arbejde pt. Herunder ’Åben faglighed’ (synlighed, formidling, netværk) og ’Etik’ (om foreningens etiske principper).