Senter for musikk og helse - et nyt norsk forskningsinitiativ - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Professor Lars Ole Bonde fortæller: Den 29. august havde jeg den fornøjelse at deltage i Norsk Forening for Musikkterapis 30 års jubilæumskonference på Musikkhøgskolen i Olso. Jeg skulle holde tiltrædelsesforelæsning som professor II ved det nye Senter for Musikk og Helse (SMH), som samtidig blev indviet. Næsten 200 musikterapeuter, embedsmænd, politikere og andre interesserede deltog i arrangementet.