Anmeldelse - Musikterapi i psykiatrien. Årsskrift 4 - Exner, Julie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Musikterapiklinikkens fjerde årsskrift dokumenterer for det første musikterapiklinikkens imponerende udvikling og flid - både klinisk og forskningsmæssigt. Derudover afspejler den en interesse i at ville støtte op omkring musikterapeuters ansættelsesmuligheder i psykiatrien og i behandlingssystemer generelt. Og dette årsskrift burde læses af andre end kun musikterapeuterne, fordi der ligger en stor del væsentligt dokumentationsarbejde på højt fagligt niveau, samtidig med at det er læservenligt og overskueligt at gå til.