Pionerserien - Introduktion: Claus Bang - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
På redaktionens vegne er jeg glad for at kunne præsentere musikterapeut og audiologopæd Claus Bang her i pionerserien. Claus er en af fagets markante og stadig aktive pionere, som gennem 37 år har været ansat på Aalborgskolen for døve og hørehæmmede, samt børn og unge med yderligere funktionsnedsættelser.