Ny Studiestruktur for bachelor delen af Musikterapi studiet ved Aalborg Universitet - Hannibal, Niels (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Til efteråret 2005 får musikterapistudiet ved Aalborg Universitet en ny studieordning for bachelor-uddannelsen, og i 2006 følger også kandidatuddannelsen med en ny studieordning. En studieordning beskriver dels, hvordan et konkret studium er opbygget, og dels de regier, der gælder for uddannelsens administration. Studieordningen udgør således et ganske centralt styringsinstrument for såvel ansatte som studerende.