9. semester praktik i New York, USA - Karpantschof, Miriam (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
På baggrund af tidligere ophold i USA samt generel udlandstrang valgte jeg at tage 9. semester praktik i udlandet. Stedet var Beth Abraham Family of Health Services i The Bronx, New York, USA. Beth Abraham er et hospital med plads til næsten 600 patienter med både lang og korttids-rehabiliteringsbehov. Patienterne er fra 18 år og opefter og har mange forskellige problemer og sygdomme, så som: apoplexi, kranietraume, MS, Lymes sygdom, kræft, amputationer, koma, hjerteproblemer, diabetes, CP, Parkinsons sygdom, Alzheimers sygdom samt non-specifik neurologisk traume.