Interaktive koncerter: - folkeviser skaber liv og fællesskab på plejehjem - Jørgensen, Isabella Castro; Christoffersen, Esther Hiemstra (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
I denne artikel vil vi beskrive, hvordan vi med blot en harpe og sang brugte folkeviser til en interaktiv koncertoplevelse rundt på Aalborg Kommunes plejehjem. En koncertoplevelse, hvor borgerne både lytter til og tager aktiv del i musikken, med det formål at skabe en fornemmelse af fællesskab og synkronicitet.