Forskning og dokumentation: August 2010 - januar 2011 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Lektor Hanne Mette Ridder giver et indblik i den seneste udvikling inden for musikterapeutisk faglitteratur og tilstødende fagfelter.