AUBs skattekiste: Unik samling af musikterapilitteratur - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Hvis man tror, at et bibliotek bare er støv og bøger, må man have fornemmelsen af at være gået helt forkert når den automatiske døråbner, som en skjult butler, byder velkommen på Aalborg Universitetsbibliotek, AUB. Biblioteket er en hal af lys med springvand, kunst, indbydende hyggehjørner, computere … nå ja, og så tidsskrifter, CDer og bøger. Så tag ikke fejl; det er et bibliotek! Og oven i købet gemmer stedet magiske skatte. I det følgende kan du læse mere om en af skattene, og hvor du finder den.