Æresreception for Dr. Tony Wigram - Bøtker, Julie Ørnholt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Fredag d. 4. februar blev der på Kroghstræde 6 på AAU holdt en meget fin og rørende reception for dr. Tony Wigram i forbindelse med hans og hustruen Jennys besøg i Danmark. Musikterapeut og formand for MTL - MusikTerapeuternes Landsklub Julie Ørnholt Bøtker beretter.