Min arbejdsdag - Lindstrøm, Signe Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Signe Marie Lindstrøm - cand. mag. i musikterapi og ansat på KamillianerGaardens Hospice og Rehabiliteringscenter for flygtninge i Aalborg - fortæller om en arbejdsdag i et mangfoldigt arbejdsliv.