En musikterapeuts hverdag i Canada - Collins, Nynne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Nyuddannet musikterapeut Nynne Collins beretter om sin musikterapipraksis i Canada og de rammer og vilkår, der gør sig gældende i et canadisk arbejdsliv.