Musikterapeutisk vejledning i tværfagligt samarbejde: et eksempel fra demensområdet - Jacobsen, Astrid Faaborg (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Forfatteren fortæller om sit arbejde i Senior Service i Vejle Komune.