Pionerserien. Nina Holten - Holten, Nina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Jeg fik autorisation som fysioterapeut i 1967. Som autodidakt musikterapeut har jeg altid taget udgangspunkt i min fysioterapeutuddannelse og mit fysioterapeutiske virke. Min praksis har primært været som fysioterapeut med anvendelse af musikterapeutiske metoder. Mine foretrukne interessefelter for klinisk erfaring, studier og efteruddannelse, afspejler en tværfaglig forståelse ved grundlæggende at spænde over tre hovedomräder: neurologisk fysioterapi, ressourceorienteret fysioterapi og bevægelsespædagogik.