Palliativ GIM terapi: Forsoning ved livets afslutning - Andreassen, Lisbeth (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Denne artikel er uddrag af en godkendt GIM case fra den afsluttende del af GIM uddannelsen. Casen omhandler palliativ GIM terapi med en døende patient på et hospice. Med fokus pä forsoning illustrerer casen temaerne skyld og skam og nødvendigheden af at komme til en accept og forsoning med dele af det levede liv.