Musikterapi med mennesker ramt af ekspressiv afasi - Frommelt, Maja (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
“Du er ikke alene”. Titlen på Sebastians sang fra 1978. Jeg kommer til at tænke på den, når jeg her beskriver mit musikterapeutiske arbejde med mennesker ramt af ekspressiv afasi, der er en af mange mulige senfølger efter apopleksi. Jeg vil her dele nogle praksisnære refleksioner og beskrive de metoder og teknikker, jeg benytter mig af.