Nyt fra Musikterapeuternes Landsklub - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Formand for MTL - MusikTerapeuternes Landsklub, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver et indblik i de seneste fagpolitiske bevægelser og musikterapifaglige milepæle.