Microanalysis in Music Therapy - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Musikterapeut Hilde Skrudland anmelder Thomas Woschs og Tony Wigrams nye bog om mikroanalyse af musikterapeutiske processer.