Musicophilia: - Tales of Music and the Brain - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Musikterapeut og postdoc, Hanne Mette Ochsner Ridder, anmelder Oliver Sacks’ seneste bog.