Min arbejdsdag - Jensen, Per Muff (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Musikterapeut Per Muff Jensen fortæller om en arbejdsdag som musikterapeut og musikunderviser. Jeg har et fast, men også fleksibelt ugeskema, som indeholder mellem seksten og enogtyve musikterapier. Forløb afsluttes og nye kommer til og skemaet justeres løbende - for tiden har jeg nitten forløb, fordelt på tretten individuelle og seks grupper. De femten forløb er med voksne og børn med fysiske og psykiske handicaps / udviklingshæmning / funktionsnedsættelser, de resterende fire forløb er med voksne med skizofreni på en socialpsykiatrisk boform