Pionérserien: - Jytte Post - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Ethvert ungt fag hviler på en række pionerers arbejde med at bane vejen, udbrede kendskabet, overbevise politikere og embedsmænd, forsøge sig frem, støde panden mod en mur og forsøge igen. Hele tiden drevet af troen, lysten og glæden ved faget. Jytte Post Petersen er en af musikterapiens store forkæmpere i Danmark, som på sin egen stille men vedblivende facon, har banet vejen for ansættelse af efterhånden 7(!) kandidater fra musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet.