Integrated Team Working - Setterberg, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut og cand.psyk., Ulla Setterberg, anmelder Karen Twyfords & Tessa Watsons bog. Bogen giver en introduktion til en bred vifte af forskellige former for tværfagligt samarbejde musikterapeuter kan indgå i. Bogens ærinde er samtidig at udforske og belyse musikterapeuters rolle og bidrag i en virkelighed, hvor flere og flere musikterapeuter indgår i tværfaglige teams.