Music Therapy with Children and their Families - Jacobsen, Stine Lindahl (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut og ph.d.studerende, Stine Lindahl Jacobsen, anmelder musikterapeuterne Amelia Oldfields og Claire Flowers’ bog.