Min arbejdsdag - Knudsen, Bente Laurberg (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut Bente Laurberg Knudsen fortæller om sit arbejde i Senior Service i Vejle Kommune: Musikterapi er et tilbud til beboere på kommunens plejecentre, som har en demensdiagnose og som udviser agiteret adfærd eller har depressive træk. Min primære arbejdsopgave er den kliniske musikterapi med tværfagligheden i centrum, dvs. at formidling, dialog og overdragelse af musikalske redskaber til plejepersonalet er en væsentlig del af den musikterapeutiske indsats. Stillingen omfatter desuden formidlings- og undervisningsopgaver, der vedrører demensområdet.