Bagtanker fra Nordisk Konference i Musikterapi 2009 - Bøtker, Julie Ørnholt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut Julie Ørnholt Bøtker beretter om sine indtryk fra den nordiske konference i musikterapi 2009 på Aalborg Universitet.