MusikRgodt: - erfaringer fra en pilotundersøgelse af korsangs indflydelse på trivsel og humør - Ridder, Hanne Mette; Beck, Bolette Daniels; Lærke-Engelschmidt, Manuela; Hyldgaard, Susi (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Pilotprojektets formål var at afprøve målemetoder og gøre sig indledende erfaringer, samt at danne grundlag for ansøgning af forskningsmidler. Artiklen her er en formidling af disse første erfaringer med at dokumentere korsangs effekt på trivsel og humør på danske arbejdspladser.