Et pusterum på asylcentret: - en pædagogs oplevelse med musikterapi på Brovst Asylcenter - Mumm, Helle Kirstine Stubkjær (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Artiklen bygger på et telefoninterview med pædagog Inger Marie Ottesen, som leder en workshop for forældre og småbørn i Brovst kommunale asylcenter. Én formiddag om ugen er der musikterapi, som ledes af musikterapeut Mette Wiemann Gregersen. Musikterapi med traumatiserede flygtninge har fundet sted siden 90’erne i Danmark. I dag tilbydes der, udover på centret i Brovst, musikterapi for traumatiserede flygtninge ved Dansk Flygtningehjælp i Distrikt Jylland og Sjælland.