Temadag om musikterapi og palliation - Lindstrøm, Signe Marie; Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Hvert år afholdes der en temadag for medarbejdere og frivillige på danske hospicer. I år fandt temadagen sted d. 16. september på Ankerfjord hospice i Hvide Sande, og temaet var "Musikterapi og palliation". Musikterapeuterne Signe Marie Lindstrøm og Lars Ole Bonde beretter om temadagens forløb.