Boganmeldelse - IMTAP - Rasmussen, Anne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut Anne Mette Rasmussen anmelder bogen om assessmentredskabet IMTAP - Individualized Music Therapy Assessment Profile. Formålet med IMTAP er at give musikterapeuten systematisk indsamlet viden om barnet, som hun kan anvende som baggrund for: En individuel behandlingsplan for klienten At opstille mål At identificere og arbejde med specifikke funktionsområder At få et overordnet overblik over terapien Et forskningsredskab Et kommunikationsredskab ved samtaler mellem forældre og professionelle Et evalueringsredskab Dokumentation for musikterapien overfor forældre, kolleger, kommunale instanser og fonde