Musikterapi slår TEACCH!! - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Research Autism, en britisk organisation, der støtter ledende international forskning i effektive interventioner til personer med autisme, vurderer nu musikterapi som en behandlingsform med "strong, positive evidence". Lektor og studiekoordinator på musikterapiuddannelsen, Ulla Holck, beretter.