Min arbejdsdag: - på Djurslandsskolen - Andersen, Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
På Djurslandsskolen2 er der indskrevet ca. 140 elever (børnehaveklasse-10. klasse), og musikterapien er både relateret til skoledelen og til skolefritidsordningen (SFO) med individuelle musikterapiforløb og gruppeforløb. Musikterapien på Djurslandsskolen er undervisningsrelateret musikterapi. Den musikterapeutiske indsats er at styrke og støtte elevernes kompetencer i at indgå i skolens undervisning og i sociale relationer.