Musik i bevægelse - Krøier, Julie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
I efteråret 2008 fik jeg demonstreret, hvorledes kreative terapiformer kan give mennesker mulighed for at udtrykke sig, selv i sammenhænge med praktiske begrænsninger. I august og september deltog jeg i et projekt i Sarajevo, hovedstaden i Bosnien-Herzegovina, der gav mig indblik i, hvordan musikterapi kan kombineres med danseterapi. Nærværende artikel omhandler mine oplevelser i Sarajevo.