"Hvis jeg kunne, ville jeg give dig vinger": - refleksioner over et tværfagligt samarbejde omkring et barn, der skal dø - Irgens-Møller, Ingrid; Bygballe, Ann (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
I denne artikel beskrives et samarbejde på tværs af et musikterapeutisk og et psykologisk behandlingsforløb i en familie med et barn med en progredierende neurologisk sygdom. Artiklen omhandler de sidste 3 år af Claras liv, og der er udelukkende fokus på forholdet mellem mor og datter.