Ny musik: Du blomstrende sommer - Lund, Helle Nystrup (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Tekst og musik skrevet af musikterapeut Helle Nystrup Lund, musikterapeut, pianist og modtager af Jambazzadørprisen 2009.