Min arbejdsdag: - En onsdag som deltids ph.d.- studerende - Storm, Sanne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Sanne Storm beretter om sit arbejdsliv som deltids ph.d.studerende og deltids kliniker på Psykiatrisk Depilin, i Thorshavn, Færøerne.