Dokumentation og forskning august 2011 - januar 2012 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder givet et indblik i den seneste forskning og vidensgenerering indenfor musikterapi.