Syng med til det sidste! Reaktioner fra landets plejehjem - Jacobsen, Ulla Ladegaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
I 2008 mundede et 4.-semesters projekt ud i en cd Syng med til det sidste! med akkompagnementsmusik til brug ved fællessang med ældre (se omtale i Dansk Musikterapi 2008, nr. 2, s. 18). Med støtte fra CV Obel, Spar Nord, Sangens År og Institut 11, AAU kunne musikterapimiljøet producere og udsende cd’en gratis til alle landets plejehjem. Efterfølgende har vi modtaget mange positive tilbagemeldinger, som vi bringer et lille udsnit af her