Tony Wigram: Tonys indflydelse på dansk musikterapi - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
D. 24. juni døde Tony Wigram, professor i Musikterapi ved Aalborg Universitet, 57 år gammel, efter knapt et år med en voksende tumor i hjernen. I denne artikel skriver en række af de mennesker, der var tæt på Tony, om hans indflydelse på uddannelsen, forskningen og dansk musikterapi.