Boganmeldelse - Improvisation: Wigram, Tony (2004). Improvisation, Methods and Techniques for Music Therapy Clinicians, Educators and Students. Jessica Kingsley Publishers, 237 sider. - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Tony Wigram, som er professor ved musikterapistudiet pä Aalborg Universitet, har med denne bog sat fokus pä metoder og teknikker i musikterapeutisk improvisation. Selv har Wigram lang erfaring med såvel klinisk arbejde som musikterapeut, forskning i musikterapi og undervisning i faget klinisk improvisation.