Symposium: Music Therapy at the End of Life - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
I forbindelse med en studierejse til USA deltog jeg i et interessant internationalt symposium pä Beth Israel University Hospital i New York, som for alvor gjorde det tydeligt for mig, at musikterapien i Danmark er langt bagud i forhold til lande som USA, Canada, England og Australien, när det gælder området “End of Life” (EOL - et paraplybegreb, der dækker bade musikterapi pä hospice og inden for palliativ pleje i meget bred forstand). Det står også klart for mig, at det er et område i kraftig vækst internationalt, og at det er et omräde, hvor musikterapien kan have en meget vigtig rolle at spille.