Fra praksis - socialpsykiatrien - Rydahl, Henrik (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Alle medarbejdere i vores tværfaglige team er ansat som basismedarbejdere, hvilket betyder, at vi hver især fungerer som “base” for hver vores aktivitet, og at vi fungerer som kontaktpersoner for de brugere, der er tilknyttet denne aktivitet. Min basisfunktion er teatergruppen Billedspor, som på nuværende tidspunkt tæller 10 skuespillere og musikere. Billedspor er startet af instruktøren Franck Thomas Staub, som jeg arbejder tæt sammen med. Franck arbejder meget improvisatorisk med masketeater ud fra det, han kalder “kroppens fortælling i sjælens teater”, hvilket harmonerer fint sammen med det improvisatoriske element i musikterapien, krop & stemme og især den intuitive musik.