EMTC - Er Moster Trisse Cool? - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Den 16. juni 2004, dagen inden den Europæiske musikterapikonference i Jyväskylä, mødes ca. 20 repræsentanter fra de europæiske lande til et EMTC-møde. EMTC - endnu en forkortelse at forholde sig til - står for noget så Enormt Meget Trivielt (eller Chokerende? ) som European Music Therapy Confederation. Som noget af det vigtigste fra mødet var den glædelige nyhed at EMTC er ofhcielt registreret i EU fra d. 8. maj 2004. Udover en form for blåstempling betyder det bl.a. at vi kan henvende os officielt til EU-jurister, men det indebærer samtidig at reglerne for EMTC-medlemskab strammes. Der kræves nu officiel dokumentation for medlemskab, registrering af alle medlemmer, årlige generalforsamlinger samt et medlemskontingent, der pt. er sat til 1 Euro pr. medlem.