Positiv relationserfaring for børn i musikterapi - Irgens-Møller, Ingrid; Bjerg, Maiken (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Følgende artikel er skrevet pä baggrund af et foredrag holdt pä Den Anden Danske Musikterapikonference ved Brandbjerg Højskole, august 2003. I artiklen beskriver vi først målgruppen - børn med en dobbelt diagnose, som rummer både kognitive/ opmærksomhedsproblemer og tilknytnings- eller relationsproblemer. Herefter beskriver vi, gennern eksempler og casevignetter, vores arbejde med disse børn, med udgangspunkt i Daniel Stern’s 5 selvområder.