Forord - Redaktion (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Dansk Musikterapi er på gaden igen med vores andet nummer. Redaktionen har modtaget mange positive tilbagemeldinger pä det første nummer, som var et temanummer med fokus pä status i dansk musikterapi. I dette nummer er indholdet en spændende blanding artikler, boganmeldelser, forskningsnyt m.m.