Trampeklaverer og Klatrexylofoner: Musikinstrumenter, der leger med fantasi, sanser og kommunikation - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
En af dem, der indtænker syns- og høresansen i opbygningen af legepladser er kulturformidler til børn, Søren Brynjolf. Hans udendørs legeredskaber er æstetiske og fantasifulde former og figurer, og som noget helt særligt, er det redskaber, der lægger op til at lege med lyd. Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder anmelder.