Clive Robbins: - Mindeord - Bang, Claus; Møller, Anne Steen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
D. 7. december 2011 døde Clive Robbins 84 år gammel. I denne artikel skriver to danske musikterapeuter, Claus Bang og Anne Steen Møller, hver deres personlige beretning om kendskabet til og venskabet med denne verdenskendte musikterapeut.