Der var én, der var to, der var tre, der var fire ... : - om musikterapeuter i Dansk Flygtningehjælp - Mørch, Nana Hostrup (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Formålet med denne artikel er at give et indblik i et område der er i vækst, hvilket betyder en stigning i antallet af ansatte musikterapeuter. I artiklen gives nogle bud på, hvorfor det forholder sig sådan.