Musikterapi - Voksne med betydelige funktionsnedsættelser - Steen Møller, Anne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Musikterapiens mål Heit grundlæggende er målet at skabe et samspil i lyd og musik med hver enkelt. Musikken, som jeg opfatter den, er et universelt menneskeligt ressourceområde. Derfor kan alle indgå i en eller anden form for udveksling, som lyttende og/eller som aktiv spiller, uanset graden af deres handicap.