Musikterapi - Konferencer i Danmark - Nystrup Lund, Helle; Andersen, Johan (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Efter afholdelsen af en europæisk musikterapikonference i Aalborg i 1995 intensiveredes samarbejdet mellem Dansk Forbund for Musikterapi og Musikterapeuternes Landsklub. Dette samarbejde resulterede i den første danske musikterapikonference som blev afholdt på Brandbjerg Højskole over 2 dage i sommeren 2000. Her var bl.a. fokus pä musikterapeutisk diagnosticering af børn med autisme, musikterapi i psykiatrien, forskning pä børneområdet og praksis indenfor demensområdet.