At lade sig lyde: - en undersøgelse af psykofysisk tilstand efter korsang - Buchhave, Sofie; Jensen, Hugo; Raffnsøe, Hanne; Beck, Bolette Daniels (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Artiklen er skrevet på baggrund af et studenterprojekt på efter-/videreuddannelsen Professionsrettet Musikanvendelse (PROMUSA) knyttet til musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet. Artiklens tre første forfattere er studerende på uddannelsen, mens artiklens sidste forfatter har været vejleder på projektet. Rapporten At lade sig lyde (Jensen, Buchhave & Raffnsøe 2012) har i sin helhed fokus på ændringer i den psykofysiske egenoplevelse i fire forskellige grupper. Denne artikel begrænser sig til at bringe resultaterne fra målingerne af to af grupperne – de to kor Nørrebrokoret og Glædens stemme.